USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Старий Луцьк» програв «Прометею» у другому матчі на турнірі пам’яті Олексія Веремійчика. Фоторепортаж

24 Вересня 2023 08:39
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» продовжує готуватися до старту Суперліги, зігравши другий матч на турнірі пам’яті Олексія Веремійчика. Лучани вже на стартових хвилинах дозволи «Прометею» піти у відрив на + 10, і ця перевага трималася фактично протягом усього матчу – 70:79.

Нагадаємо, в першому для себе матчі турніру «Старий Луцьк-Університет» поступився в овертаймі столичному «Київ-Баскету» - 80:86.

Місцева команда потрапила під холодний душ на старті зустрічі – «Прометей» здійснив різкий ривок 10:0. Томас кидком з-під кільця і Коцько «трьохою» розмочили рахунок. Потроху лучани вирівнювали гру, зокрема Бедлінський ендваном скоротив відставання до -4. Відзначимо й вдалі дії Прозапаса, який спочатку забив три, а потім вдало відзахищався під своїм кільцем. Але перемагали після першої чверті гості – 16:20.
Влучивши двічі на початку другої чверті, Панфілов зрівняв рахунок, внаслідок чого «Прометей» узяв тайм-аут. Далі на майданчику була рівна гра. За три хвилини до перерви лучани вийшли вперед (31:29) і «Прометей» знову вимушений був брати тайм-аут. Настанови від тренера допомогли гостям, і врешті вони пішли на велику перерву лідерами – 31:35.
Після перерви на майданчику краще діяли баскетболісти «Прометея», збільшивши перевагу до +10. Невдовзі гості були попереду на 14 очок, але вдалі дії Панфілова та дві «трьохи» від Алтухова та Прозапаса допомогли лучанам скоротити відставання до -3. Тож лучани залишалися у грі після третьої десятихвилинки – 50:54.
Старт останньої четверті знову був за «Прометеєм», баскетболісти якого вчергове протягом матчу наростили перевагу до 10 очок. До фінальної сирени ситуація на майданчику особливо не змінювалася, тож «Прометей» святкував перемогу з рахунком 70:79.
Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» знову став Володимир Коцько, який забив 17 очок, здійснив 5 асистів та 4 підбирання. Сьогодні лучани зіграють востаннє на турнірі з принциповим суперником БК «Рівне».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не там ворогів шукає Показати IP 24 Вересня 2023 10:48
Залізну стабільність у грі демонструє луцька команда !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus